Over GoedAchterlaten

over GoedAchterlaten

Molenwei 3 / Spinnertraat 1 in het centrum van Best zijn al sinds 1997 verbonden aan Zorg. Er was jarenlang een huisartsenpraktijk gevestigd.

Voor velen is dit daarmee een bekende locatie. Er is een tijd van “komen” en een tijd van “gaan”. Goed Achterlaten is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met “gaan”.
Achter GoedAchterlaten staat Bart Goossens (1971). Ik werk al sinds 1995 in het Bankwezen.

Na 17 jaar als Zakelijk Adviseur te hebben gewerkt ben ik alweer 11 jaar Adviseur voor Private Banking relaties voor een grote Nederlandse bank. Mijn specialisme is kredietverlening en dan met name aan vastgoedbeleggers. Uit hoofde van mijn functie ben ik volledig WFT gecertificeerd. Ik heb affiniteit met vastgoed.
Ik heb Management, Economie en Recht gestudeerd. Ik heb verder mijn Makelaars-papieren behaald en heb 12 jaar geleden ook een Post HBO opleiding Bedrijfseconomie met succes afgerond.

Ik ben daarmee erg goed bekend met cijfers en juridische structuren en fiscaliteit. Met mijn achtergrond en mijn kwaliteiten, kunt u van mij een mensgerichte aanpak verwachten. Ik kan goed luisteren, ik voel aan wat er speelt en ik schrik niet van emoties.

Sinds 2 jaar ben ik naast bankier ook RegisterExecuteur. Deze activiteiten gaan heel goed samen. Het afwikkelen van een nalatenschap is een complex proces. De erven stappen samen in een bootje dat naar de overkant moet. Als de onderlinge relatie tussen de erven, voor het overlijden, goed is dan wilt u die graag goed houden en help ik daarbij.

Is de onderlinge relatie niet goed dan is het helemaal verstandig om mij ook in het bootje te laten stappen.
Ik zie het als een uitdaging om uw nalatenschap met respect af te handelen. De diversiteit aan expertises maken de afwikkeling voor mij interessant. Denk daarbij aan juridische, fiscale maar ook emotionele aspecten.